728 x 90

اجلاس پارلمانی، سیاست آینده انگلستان در قبال ایران

اجلاس پارلمانی، سیاست آینده انگلستان در قبال ایران
اجلاس پارلمانی، سیاست آینده انگلستان در قبال ایران
  • فراخوان نمایندگان هر دو مجلس به دولت انگلستان:
  • حمایت از جنبش مقاومت ایران به رهبری خانم مریم رجوی
  • نامگذاری تمامیت سپاه پاسداران به‌عنوان یک سازمان تروریستی
  • فعال کردن قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل علیه برنامه اتمی دیکتاتوری آخوندی

در یک اجلاس پارلمانی با شرکت نمایندگان احزاب اصلی انگلستان که روز سه‌شنبه ۲۱ژانویه برابر با اول بهمن‌ماه در مجلس عوام برگزار شد، نمایندگان مجلسین انگلستان سیاست آینده این کشور در مورد ایران را پس از قیام آبانماه مورد بحث و گفتگو قرار دادند.

سخنرانان تأکید کردند که امواج اعتراضات مردمی در سراسر ایران علیه ولی‌فقیه رژیم و سپاه پاسداران از دی ماه۱۳۹۶ نشانه نفی تمامیت دیکتاتوری مذهبی توسط مردم ایران و خواسته ملت ایران برای تغییر و تحقق یک ایران دموکراتیک و آزاد است. به‌رغم سرکوب وحشیانه خامنه‌ای و دیگر سران رژیم که در آن سپاه پاسداران و نیروهای امنیتی حداقل ۱۵۰۰معترض را کشته و هزاران نفر دیگر را دستگیر کردند، اعتراضات مردم ایران هم‌چنان ادامه دارد.

نمایندگان پارلمان از احزاب مختلف درباره نقض پی‌درپی برجام توسط رژیم آخوندها هشدار دادند و آنرا علامتی از بن‌بست داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی رژیم، دانستند. آنها از تصمیم دولت انگلستان همراه با فرانسه و آلمان برای به‌راه انداختن مکانیزم ماشه در توافق اتمی با رژیم ایران استقبال کردند و خواهان همکاری بین‌المللی انگستان برای اعمال شش قطعنامه شورای امنیت علیه برنامه اتمی رژیم آخوندی شدند.

نمایندگان مجلسین عوام و اعیان انگلستان هم‌چنین نامگذاری تروریستی حزب‌الشیطان لبنان وابسته به رژیم آخوندی را مورد تأیید قرار دادند و تأکید کردند که علاوه بر این دولت انگلستان باید سپاه پاسداران رژیم آخوندها را در تمامیتش به‌عنوان یک سازمان تروریستی خارجی نامگذاری کند.

 

خانم مریم رجوی رئیس‌جمهور برگزیده شورای ملی مقاومت ایران در پیامی به این کنفرانس گفت:

نمایندگان پارلمان، خانم‌ها، آقایان،قیام ایران دیگر خاموش شدنی نیست. نبرد مردم ایران و کانون‌ها و جوانان شورشی تا پایان دادن به‌کار استبداد دینی ادامه دارد.

در هفته‌های اخیر رژیم پوسیده استبداد دینی، با ضربات عظیمی از جمله قیام آبان درهم کوبیده شد. خامنه‌ای به سپاه پاسداران فرمان شلیک به مردم را داد و دست کم ۱۵۰۰جوان را به‌شهادت رساندند.

در پی آن هلاکت قاسم سلیمانی سرکرده نیروی تروریستی قدس بود که ضربه دیگری به رژیم آخوندی و استراتژی صدور جنگ و تروریسم این رژیم به‌منطقه وارد کرد.

همزمان قیامهای شجاعانه مردم عراق و لبنان، خواهان پایان دخالت‌های رژیم آخوندی در کشورهای‌شان شده‌اند و این موضوع، رژیم را در تنگنای هر چه بیشتر قرار داده است.

این وقایع، خلع ید از پاسداران در منطقه را ضروری‌تر از هر زمان دیگر کرده است.

دوستان عزیز،

سقوط دردناک هواپیمای مسافربری در تهران بر اثر شلیک دو موشک سپاه پاسداران که باعث کشته‌شدن ۱۷۶انسان بی‌گناه شد، خشم مردم را در ایران و جهان برانگیخت. این جنایت‌ بزرگیست که مردم ایران نه می‌بخشند و نه فراموش می‌کنند. خامنه‌ای، روحانی و سرکردگان سپاه پاسداران باید در برابر عدالت قرار بگیرند.

به‌دنبال این فاجعهٔ دردناک، دانشجویان دانشگاهها و مردم در تهران و شهرهای دیگر با فریاد مرگ بر خامنه‌ای، مرگ بر دیکتاتور به خیابانها آمدند و خواستار تغییر رژیم شدند. این رژیم تا آنجا پیش رفت که با نقض کنوانسیون وین، سفیر انگلیس را دستگیر کرد.

از طرف دیگر رژیم آخوندی تعهدات خود در قبال قرارداد هسته‌یی را نقض کرد. ما بر اعمال فوری شش قطعنامه شورای امنیت و اعمال مجدد تحریم‌های همه‌جانبه علیه این رژیم تأکید داریم.

آخوندهای حاکم بر ایران هیچ‌گاه پروژه تسلیحات اتمی خود را متوقف نکردند.

 

نمایندگان محترم!

ما در لحظه حساسی از تاریخ مردم ایران قرار داریم. مقاومت ایران در پی برقراری یک جمهوری بر اساس رأی و انتخاب آزادانه مردم، جدایی دین و دولت، کثرت‌گرایی، برابری زن و مرد و لغو حکم اعدام است.

من از شما می‌خواهم که صدای مردم ایران در مجلسین بریتانیا باشید. از دولت خود بخواهید که با اتخاذ یک سیاست قاطع در برابر رژیم ایران، حق مردم ایران برای مقاومت را به‌رسمیت بشناسد.

از آنها بخواهید با اقدام فوری برای آزادی دستگیر‌شدگان، ابتکارعمل ارجاع پرونده جنایات رژیم به شورای امنیت برای قرار دادن سران آن در برابر عدالت را در دست بگیرند.

در خاتمه می‌خواهم سخن به‌یاد ماندنی زنده‌یاد لرد کوربت دوست همیشگی مردم و مقاومت ایران را تکرار کنم که گفت: روزی ایران آزاد خواهد شد.

بله آن روز دور نیست. از همه شما متشکرم.

 

سخنرانان در اجلاس پارلمانی در مجلس عوام انگلستان عبارت بودند از:

دکتر متیو آفورد نماینده مجلس عوام از حزب حاکم محافظه‌کار و رئیس مشترک کمیته بریتانیایی برای ایران آزاد.

دیوید جونز از حزب محافظه کار، وزیر پیشین ولز و وزیر پیشین خروج انگلستان از اتحادیه اروپا و از اعضای رهبری کننده کمیته بریتانیایی ایران آزاد

اعضای مجلس اعیان انگلستان:

پرفسور لرد آلتون، لرد کلارک، لرد سینگ، لرد کاتر

و نمایندگان مجلس عوام انگستان:

باب بلکمن، استیو مک کیب، جان اسپلا، توبی پرکینز، این مرنز  و جیم شانون

 

دکتر ماتیو آفورد که ریاست این کنفرانس پارلمانی را به‌عهده داشت خواستار یک سیاست قاطع در مورد رژیم ایران شد و گفت: "دولت ما باید با اتحادیه اروپا کار کند سپاه پاسداران و وزارت اطلاعات رژیم ایران را در تمامیت‌شان به‌عنوان سازمانهای تروریستی نامگذاری کند تا مانع از دستیابی رژیم به منابع و سرمایه‌هایی شود که از آن برای سرکوب معترضان و صدور تروریزم استفاده خواهد کرد".

 

دیوید جونز نماینده پارلمان و وزیر پیشین امور ولز در دولت گفت: دولت انگلستان باید در کنار مردم ایران و شورای ملی مقاومت ایران بایستد، خواسته و آرزوهای دموکراتیک آنها و حق آنها برای تغییر رژیم برای یک آینده بهتر را به‌رسمیت بشناسد“ وی خواستار یک سیاست قاطع نسبت به رژیم ایران شد".

دیوید جونز افزود: "این سیاست قاطع باید همکاری دولت انگلستان با متحدان بین‌المللی در سازمان ملل و اتحادیه اروپا برای حمایت از تظاهر کنندگان شجاع در ایران؛ و فشار آوردن بر رژیم برای آزاد کردن فوری تمام زندانیان سیاسی، شهروندان دو تابعیتی و دستگیر ‌شدگان قیام را شامل شود".

 

پرفسور لرد آلتون به کشتار حداقل ۱۵۰۰تظاهر کننده در اعتراضات آبانماه اشاره کرد و گفت: "دولت انگلستان باید با متحدانش در سازمان ملل کار کند تا سران رژیم ایران را به‌خاطر جنایات آنها از جمله کشتار تظاهر کنند گان و سرکوب بیرحمانه قیام سراسری اخیر و قتل‌عام ۳۰۰۰۰زندانی سیاسی در سال ۱۳۶۷در دادگاه بین‌المللی مورد حسابرسی قرار دهد".

 

استیو مک کیب نماینده پارلمان انگلستان از فراخوان خانم مریم رجوی رئیس‌جمهور برگزیده شورای ملی مقاومت ایران به شورای امنیت سازمان ملل برای اعزام یک هیأت حقیقت‌یاب به ایران برای تحقیق درباره کشتار قیام‌کنندگان و بازدید از زندانهای ایران حمایت کرد و گفت: در این رابطه دولت انگلستان، به‌عنوان یک عضو دائمی شورای امنیت سازمان ملل متحد، باید اقدامات ضروری را انجام دهد، دولت ما باید این واقعیت را بپذیرد که ما نمی‌توانیم با این رژیم مذاکره کنیم زیرا این هیچ احترامی برای جان انسان، نظم و قانون یا نمایندگان دیپلماتیک کشورهای دیگر قائل نیست".

 

جان اسپلار نماینده پارلمان گفت: "رژیم ایران مسئول بی‌ثباتی در عراق، سوریه، یمن و تمام خاورمیانه است. این یک رژیم یاغی است که با سرکوب بیرحمانه حکومت می‌کند. ما باید با کسانی که در مقابل این رژیم می‌ایستند ابراز همبستگی کنیم و با مردم آن کشور که برای یک آینده بهتر و یک ایران آزاد تظاهرات می‌کنند کار کنیم".

 

حسین عابدینی از کمیسیون خارجه شورای ملی مقاومت، از نمایندگان پارلمان به‌خاطر حمایت‌شان از آرمان حقوق‌بشر و دمکراسی در ایران تشکر کرد و گفت: "خامنه‌ای، با جمع کردن اراذل و اوباش پاسدار و بسیجی در سراسر کشور برای شرکت در نماز جمعه، تلاش کرد با ضربه فلج کننده حذف سلیمانی و شعار ایرانیان که فریاد مرگ بر خامنه‌ای، سردادند مقابله کند. او با اینکار بن‌بست کشنده‌اش را نشان داد و بر خشم مردم افزود".

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/fd8eb2b0-807a-41f2-8841-2665b6928298"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات