728 x 90

تام ریج وزیر پیشین امنیت داخلی آمریکا: شورای ملی مقاومت گروهی قوی است و آنها جهانی شده‌اند

تام ریج
تام ریج

سایت عرب نیوز روز شنبه ۴مردادماه مصاحبه‌یی با تام ریج وزیر امنیت داخله پیشین و فرماندار سابق پنسیلوانیا در مورد سازمان مجاهدین خلق انجام داده است که شرح بخشی از آن را بخوانید:
تام ریج: با این چشم‌انداز من می‌توانم با ایمان پیش بروم که انتخاب درستی انجام داده‌ام.
خوب است که بدانید من حدوداً ۱۵سال است که با این گروه هستم. در این پروسه افراد دیگری هم بوده‌اند که همین احتیاط را داشته‌اند جالب است که دو تا سه نفر هستند که بسیار حامی ام.یی.کی هستند و عملاً با آنها کار می‌کنند و با این گروه از زمانی که از اشرف منتقل شدند کار می‌کنند. کسانی هستند که سربازان آمریکایی هستند، شما دیپلمات ها را می‌بینید و من فقط در مورد آمریکا صحبت نمی‌کنم و این پروسه‌ای بوده و طی سالیان هم‌چنانکه مثال خوبی زدید هر چه افراد روی سوابق آنها کار کردند افراد بیشتری اصطلاح دشمن دشمن من دوست من است را دیده‌اند.

وقتی شما با کسانی که زندانی بودند ملاقات می‌کنید با والدین و فرزندان آنها که در زندانهای شکنجه شده و کشته شده‌اند صحبت می‌کنید.هر چه در مورد محیطی که آنها در آن بودند تحت یک رژیم سرکوبگر کار می‌کردند مطلع می‌شوید به این باور می‌رسید که شورای ملی مقاومت گروهی قویست و این تبعیدیان جهانی شده‌اند. به همین دیروز فکر کنید.
نه تنها اجلاسی از جنبه تکنولوژیک بود بلکه شما افرادی را از بیش از ۱۰۰کشور و در ۳۰هزار نقطه و تقریباً ۱۰۰۰ پارلمانتر و شخصیتهای سیاسی و فعالان حقوق‌بشری را می دیدید که همه شرکت کرده بودند.

خبرنگار: احتمالاً داستانی بزرگتر از آنچه می‌خواستید بوده است .
تام ریج: من به آنچه که خودم تجربه کنم باور دارم و تجربه مستقیم خودم این بود و جامعه اطلاعاتی ما هیچوقت به من گزارشی(منفی) در مورد آنها نداد و بعد افراد هر چه بیشتری بودند که شما مثال‌های آنرا گفتید و اعتبار آنها افزایش یافت و حضور آنها افزایش یافت و به‌نظر من مشروع است. و به‌عنوان یک ژورنالیست فکر می‌کنم شما نیاز به کمک یک مقام ندارید و این را مطمئن هستم.

خبرنگار: بله این چیزی است که ما تلاش می‌کنیم انجام دهیم. می‌خواستم به موضوع دیگری بپردازم مطمئنم که شما می‌دانید یک توطئه بمب‌گذاری تروریستی برای حمله در سال۲۰۱۸ بود که در پاریس بود درست است؟
تام ریج: ‌بله

خبرنگار: این اقدام تروریستی به ما چه می‌گوید در مورد آن که تهران در مورد این جنبش مقاومت چه فکر می‌کند؟
تام ریج: مثال خوبی زدید آن یک توطئه تروریستی بود این امتیاز ام.یی.کی است که امکان دسترسی به داخل رژیم دارد نه این‌که بگویم در دولت هستند ولی آنتنهای آنها فعال هستند و شاید به‌خاطر آن که در معرض ظلم و سرکوب بسیاری قرار داشته‌اند واقعاً بر روی کانال‌های اطلاعاتی‌شان متمرکزند و زمانی که روحانی و سایرین علناً تلاش می‌کنند که این سازمان را بی‌اعتبار کنند و علناً این کار را انجام می‌دهند، شما را به این نتیجه مشروع می‌رساند که اگر یک رژیم سرکوبگر یک گروه را به‌لحاظ داخلی و خارجی به‌عنوان دشمن کشورش برجسته می‌کند این دلیل بسیار خو بیست که نتیجه‌گیری کرد که آنها می‌ترسند ...

بهرحال سوءقصدهای دیگری هم بوده است آلبانی تعدادی را اخراج کرد و تلاشی تروریستی در آن انجام شد و یا به اشرف نگاه کنید زمانی که آنها در اشرف۲ بودند دلیل قاطعی وجود دارد که نتیجه‌گیری کرد برخی از حملات که حملاتی از نوع نظامی بودند تهاجماتی که علیه قرارگاه آنها بوده بر این اساس و با کمک و یا حتی با هدایت رژیم ایران بوده است.شما تلاش می‌کنید دشمنتان را بکشید یا بشکل فیزیکی یا سیاسی از بین ببرید که نتیجه‌گیری مناسب آن این است که منافع و اصول آنها بسیار با منافع و اصول شما متفاوت است.

خبرنگار: قطعاً همین طور است.
خبرنگار : از روی مشاهدات بگویم زمانی که کشورها برای مثال کشورهایی که دارای دیکتاتوری می باشند مانند ایران زمانی که احساس می‌کنند در داخل ضعیف شده‌اند دست به اقدامات شدیدتری علیه دشمنانشان می‌زنند این از ماهیت آنان بر می‌آید که بر آن اساس بنا شده‌اند.
تام ریج: در مورد پرزیدنت بوش فکر کنید که چند سال پیش در مورد سه کشور تروریستی صحبت کرد و ایران یکی از آن سه کشور بود. و این تقریباً ۲۰سال پیش بود که ایران کانون تروریسم بود و ما می‌دانیم که سر انگشتان تروریسم آنها به سراسر جهان رسیده است و آنها در سوریه درگیرند. می‌دانیم که حتی سرانگشتان آنها به آمریکای جنوبی هم رسیده‌اند. ما آنها را یک کشور تروریستی در جهان می‌دانیم و شما اگر نتیجه‌گیری دیگری داشته باشید باید که واقعیت اعمال آنها را نادیده بگیرید.


خبرنگار: شما یک سیاستمدار آمریکایی هستید شما فکر می‌کنید آمریکا چه نقشی باید در رابطه با ام.یی.کی و مقامت ایران داشته باشد آنها قطعاً که تلاش می‌کنند سیاست خود را در روابط بین‌الملل میان کشور با کشور داشته باشند ولی شما فکر می‌کنید آمریکا چه رویکردی باید در روابط با ام.یی.کی داشته باشد؟

تام ریج: فکر می‌کنم در درون دوایر سیاسی این روزها یک به‌رسمیت شناختن دوحزبی فزاینده در مورد مشروعیت آنان وجود دارد.
... به‌وضوح اگر دولت ما صرفاً حضور شورای ملی مقاومت را در ایران به‌رسمیت بشناسد یا من حتی فراتر می‌روم شورای ملی مقاومت را به‌عنوان یک آلترناتیو دموکراتیک به‌رسمیت بشناسد دیگر نیاز نیست که خواستار تغییر رژیم باشد اگر شما عملاً آلترناتیو دموکراتیک علیه آخوندها و روحانی را به‌رسمیت بشناسید این علائمی به جامعه جهانی می‌فرستد که مقاومت در درون ایران وجود دارد ولی این باید که از درون ایران باشد. برای همین فکر می‌کنم گام قبل از شعار تغییر رژیم باید این باشد که نباید شورای ملی مقاومت را که یک آلترناتیو مشروع است نادیده بگیریم و فکر می‌کنم گام بعد فراخوان به تغییر رژیم خواهد بود.

... اگر من به این دولت یا به هر دولتی می‌خواستم توصیه کنم این گام بعدی قبل از اعلام تغییر رژیم بود. کار دیگری که می‌کردم که من در مورد آن با علی صحبت کرده‌ام کسی نیاز است از آنجا که من دادستان کل سابق و وکیل سابق وزارت دفاع بوده‌ام کسی نیاز است که تمامی اسناد و مدارک مستند اعم از شهادت‌نامه‌ها و ایمیلها و نوارهای صوتی از تهاجم وحشتناک و جنایتکارانه علیه مخالفان در ایران و خارج را که بسیاری را در خارج به‌قتل رسانده‌اند جمع‌آوری کند و آنرا در برابر انظار جامعه جهانی قرار دهد.من امیدوارم که این امر در آینده نزدیک محقق شود.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/43596ea2-3941-4207-a931-cb3916059e94"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات