728 x 90

سالگرد قیام کبیر آبان در اشرف۳ - ترزا پیتون، مگنوس اسکارشون، کیارا گریبائدو، گیر توسکدال

سالگرد قیام کبیر آبان در اشرف۳ - ترزا پیتون، مگنوس اسکارشون، کیارا گریبائدو، گیر توسکدال
سالگرد قیام کبیر آبان در اشرف۳ - ترزا پیتون، مگنوس اسکارشون، کیارا گریبائدو، گیر توسکدال

سالگرد قیام کبیر آبان در اشرف ۳ با یاد شهیدان

ارتباط با ۳۰۰ جامعه ایرانی در ۲۴۰۰نقطه در ۵ قارهٔ جهان

سخنان ۴۵تن سناتورها و نمایندگان پارلمانها و شخصیتهای سیاسی

و نمایندگان جوامع ایرانیان در کشورهای مختلف جهان

قسمت چهارم

  • ترزا پیتون - مدیر ارشد فناوری اطلاعات کاخ‌سفید (۲۰۰۶ تا ۲۰۰۸)، متخصص امنیت سایبری

رژیم ایران درگیر ایجاد حساب‌های جعلی توئیتری و سایر شبکه‌های اجتماعی بوده که هدفش ترویج اطلاعات غلط دربارهٔ اپوزیسیون به‌طور خاص سازمان مجاهدین است.

  • مگنوس اسکارشون - نمایندهٔ پارلمان سوئد

رژیم ایران باید سرنگون شود. این رژیم شرور و جنایتکار که اقدام به زندانی‌کردن، قطع اعضای بدن و کشتار مردم می‌کند. مردم ایران خواهان آزادی، دموکراسی و عدالت هستند.

  • کیارا گریبائدو - نماینده پارلمان ایتالیا از حزب دموکرات از ائتلاف حاکم

بر خواسته مکرر خانم رئیس‌جمهور مریم رجوی در مورد بازدید یک هیأت مستقل بین‌المللی از زندانهای ایران و بررسی میدانی از وضعیت زندانیان سیاسی تأکید ویژه می‌کنم.

  • گیر توسکدال – عضو کمیتهٴ خارجی و دفاع پارلمان نروژ

من از آرمان مردم ایران برای حقوق‌بشر، آزادی و حاکمیت قانون در یک جمهوری دموکراتیک حمایت می‌کنم.

ترزا پیتون - مدیر ارشد فناوری اطلاعات کاخ‌سفید (۲۰۰۶ تا ۲۰۰۸)، متخصص امنیت سایبری

ممنون که امروز من را همراه خود دارید. مفتخرم که بخشی از این برنامه هستم.

نخست می‌خواهم از دست‌رفتن جان انسان‌ها را در قیام نوامبر۲۰۱۹ گرامی بدارم که طی آن ۱۵۰۰تن از مردم توسط رژیم در اعتراضات سراسری دو روزه، به‌قتل رسیدند.

هم‌چنین دعا می‌کنم برای آزادی و ابراز حمایت می‌کنم با ۱۲هزار دستگیر شدهٔ اعتراضها که در زندانهای سراسر کشور رنج می‌کشند، آن‌هم تحت شرایطی وحشتناک شامل شکنجهٔ روانی و فیزیکی.

دعا می‌کنم و امیدوارم مردم ایران به‌آزادی برسند و برای کسانی که در ایران هستند، دعا می‌کنم که شما به‌یک جمهوری دموکراتیک دست پیدا کنید، بر پایه یک انتخابات به‌واقع امن و آزاد. امیدوارم شما به برابری جنسیتی و شکوفایی اقتصادی دست‌یابید و از آزادی پرستش طبق ایمان خود و فضایی برای کار و زندگی برخوردار بشوید.

می‌خواهم با شما دربارهٔ فعالیت‌های گوناگون سایبری رژیم ایران صحبت کنم.

در جهانی که بیش‌از‌پیش به‌هم متصل است و تقریباً همهٔ بزرگسالان از دستگاههای قدرتمندی در جیب‌های خود برخوردارند، مرز بعدی امنیت شما فقط فیزیکی نیست، بلکه دیجیتال است.

همان‌طور که در کتاب جدیدم به‌نام «دست‌کاری‌شده» نوشته‌ام، هدف (رژیم) ایران ترویج اخبار مثبت دربارهٔ رژیم کنونی است و در این راستا اغلب از مردم سوءاستفاده می‌کند تا «حمایت ابدی» از منافع ایدئولوژیک و سیاسی بین‌المللی آخوندها را تضمین کند.

در حالی که سران رژیم از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند، رژیم ایران اغلب شبکه‌های اجتماعی را ممنوع کرده است، از جمله توئیتر و فیس‌بوک.

این رژیم تعداد گسترده‌یی از افراد را به تلاش برای تأثیرگذاری بر سایت‌های اینترنتی اختصاص داده است؛ یک نمونهٔ آن ویکی‌پدیا است. این اقدام به‌منظور ترویج اطلاعات غلط و منفی دربارهٔ اپوزیسیون و اطلاعات مثبت به‌نفع رژیم است.

رژیم ایران هم‌چنین درگیر ایجاد حساب‌های جعلی توئیتری و سایر شبکه‌های اجتماعی بوده که هدفش ترویج اطلاعات غلط دربارهٔ اپوزیسیون به‌طور خاص سازمان مجاهدین است.

رژیم کنونی در ایران از مخلوطی از تعرض اینترنتی، کارزارهای دست‌کاری دیجیتالی و فعالیت‌های تروریستی یا چنین تهدیدهایی به‌عنوان استراتژی کلیدی خود استفاده کرده تا توانمندی عملیاتی رژیم را حفظ کند و موقعیتش را در سطح بین‌المللی بهبود بخشد و مردم را سرکوب کند.

رژیم ایران هم‌چنین خود را پشت عوامل سایبری و شخصیت‌های جعلی پنهان می‌کند.

بگذارید این امر را بررسی کنیم که آنها چه‌طور از حوزهٔ سایبری به‌عنوان اهرمی برای حفظ کنترل استفاده می‌کنند:

به‌گفتهٔ سی.ان.ان. نیوز، «هرالد تریبیون آمریکا» خود را به‌عنوان «یک رسانهٔ معتبر و مستقل آنلاین» معرفی می‌کند. اما مجموعهٔ جامعی از تحقیقات توسط شرکت‌های بزرگ تکنولوژی آمریکا، شامل گوگل، توئیتر و فیس‌بوک نشان می‌دهد که این سایت در واقع بلندگوی رژیم ایران است.

رژیم ایران به خبرنگاران ناآگاه آمریکایی پول داده تا با پنهان‌شدن پشت هویت آنها، این عملیات را مشروع جلوه دهد.

گزارشهای هرالد تریبیون آمریکا به‌طور خاص چندین مقاله علیه مجاهدین منتشر کرده و از استدلال‌های رژیم برای لکه‌دار کردن چهرهٔ اپوزیسیون و این سازمان استفاده کرده است.

علاوه بر این از یک گزارش نیویورک‌تایمز دریافته‌ایم که هکرهای (رژیم) ایران، نرم‌افزارهای رمزگذاری‌شده را هک کرده‌اند. شواهد نشان می‌دهد که هکرها با استفاده از این دسترسی، اطلاعات جمع‌آوری کرده‌اند.

آژانس امنیت ملی و فرماندهی سایبری آمریکا، هکرهایی از (رژیم) ایران را پیدا کرد که برای سپاه پاسداران کار می‌کنند. آنها خود را به‌عنوان اعضای گروه راست افراطی «پراد بویز» جا می‌زدند و ایمیل‌های تهدیدآمیز به‌رأی‌دهندگان آمریکایی ارسال می‌کردند.

خلاصه کنم: (رژیم) ایران به‌بلوکه کردن سایتها و شبکه‌های اجتماعی، ردیابی ارتباطات موبایلی شهروندان، تهدید و مهندسی اجتماعی خبرنگاران، دخالت در دسترسی به‌پلتفرم‌های پیام‌های کد گذاری‌شده در اینترنت یا محدود کردن سرعت و منع کامل دسترسی به‌اینترنت شناخته شده است.

این رژیم تقلا می‌کند تا راههایی برای تضمین نفوذ فزاینده‌اش بر روی شهروندان بیابد؛ به‌همین دلیل مردم ایران و معترضان با خلاقیتها و فنون بیشتری از اینترنت برای رساندن صدایشان به‌جهان استفاده می‌کنند.

فراخوان ما به‌اقدام از این قرار است:

برای مردم ایران:

آموختن و سرمایه‌گذاری در دانش و استفاده از ابزار دور زدن یا پراکسی‌ها و به‌کارگیری امثال تور، سایفون، اوربیت و تیلز. حین قطعی‌های شدید یا کامل، شبکه‌های نقطه به‌نقطه و نرم‌افزارهایی مثل لانترن و فایرچت می‌توانند برای کسانی که داخل ایران هستند، کمک‌کار باشند.

ناوبری امن به‌صورت ناشناس با به‌کارگیری وی.پی.ان. ، پراکسی‌ها و امثال آن.

جهان باید با هم متحد شود و بایستی همراه هم یک رویکرد قوی و جدید را در پیش بگیریم.

گام اول: یک استراتژی جامع در سراسر کشورها و بخش خصوصی ضروریست تا شهروندان ایرانی را قادر سازیم که یک ایران آزاد را محقق کنند.

گام دوم: باید تضمین کنیم که مردم ایران بتوانند به‌طور لحظه‌مره تهدیدهایی را به‌اشتراک بگذارند که می‌تواند روی اعتراضات ضد رژیم و فراخوان به‌دموکراسی تأثیر بگذارد.

گام سوم: باید به‌سرعت مؤثر بودن تدابیر دیپلماتیک را ارزیابی کنیم و یک تیم شکار تهدیدات راه بیاندازیم که به‌شدت در جستجوی فعالیت‌های شرورانهٔ رژیم ایران، به‌ویژه اقداماتش برای هدف قرار دادن اپوزیسیون باشد.

گام چهارم: باید اقدام کنیم. دیگر نمی‌توانیم بهانه‌جویی را بپذیریم. این بحران زمانهٔ ما است. اگر ائتلافی از سیاست‌گذاران بین‌المللی، دست‌اندرکاران فن‌آوری و شهروندان، همین حالا اقدام کند، آینده عمومی برای مردم ایران و برای جهان، روند مثبت‌تر و متفاوتی خواهد داشت.

مگنوس اسکارشون - نمایندهٔ پارلمان سوئد

دوستان عزیز،

بسیار خوشوقتم که امروز می‌توانم در این‌جا با شما صحبت کنم. به‌رغم وجود اپیدمی که امکان دیدارها را محدود می‌کند، خوشبختانه ما می‌توانیم بطرق دیگری باهم ارتباط داشته باشیم. بگذارید در آغاز سخنانم با قاطعیت بگویم که این رژیم باید برود. این رژیم پلید مردم ایران را زندانی کرده، سلاخی می‌کند و نهایتاً آنها را به طناب‌دار می‌سپارد. راستی چرا؟ زیرا مردم ایران خواهان آزادی، دموکراسی و عدالت هستند.

زمان آن فرا رسیده تا این رژیم برود و جایش را به حکومتی بسپارد که بر اساس دموکراسی بنا خواهد شد و حافظ منافع مردم ایران باشد.

چرا دولت سوئد در مورد وضعیت ایران سکوت اختیار کرده است؟ چرا وزیر امور خارجه سوئد در صف اول کسانی نمی‌ایستد که خواهان یک تغییر بنیادین در ایران هستند؟ بگذارید به صراحت در این‌جا بگویم که سیاست سوئد بر ترس و بی‌عملی استوار شده است. دولت سوئد به‌جای این‌که برای برقراری دمکراسی در ایران تلاش کند با دیکتاتوری در ایران همکاری می‌کند تا جایی‌که در جشنهای سال‌گرد غصب حاکمیت (مردم) توسط رژیم شرکت می‌کند. این غیرقابل قبول است. دولت سوئد باید در سیاست خود تجدید نظر کند.

ما مطلع هستیم که مردم ایران شهر به شهر و روستا به روستا در مقابل این رژیم قدعلم کرده‌اند. آنها می‌گویند دیگر بس است. پس زمان آن فرا رسیده تا سوئد به حمایت از مردمی برخیزد که خواهان دموکراسی و حقوق‌بشر در ایران هستند.

می‌خواهم از این‌جا سلامهای خودم را به دوستانی که صدایم را می‌شنوند برسانم و بگویم که «تسلیم نشوید». ما در کنار شما ایستاده‌ایم و از مبارزه سرنوشت سازتان برای نیل به آزادی و حقوق‌بشر در ایران حمایت می‌کنیم.

تشکر می‌کنم

کیارا گریبائدو - نماینده پارلمان ایتالیا از حزب دموکرات از ائتلاف حاکم

رئیس‌جمهور محترم

همکاران و حضار محترم

از شما به‌خاطر دعوتی که از من به‌عمل آوردید تشکر می‌کنم.

اصلی‌ترین هدف این کنفرانس تأکید مجدد بر خواسته مکرر خانم رئیس‌جمهور مریم رجوی در مورد بازدید یک هیأت مستقل بین‌المللی از زندانهای ایران و بررسی میدانی از وضعیت زندانیان سیاسی است. این موضوعی است با فوریت زیاد و بسیار جدی، به‌ویژه در دوره کنونی، در اوج پاندمی؛ چرا که افکار عمومی در سطح بین‌المللی نگران وضعیت زندانیان در ایران است. آن چیزی که همه، از جمله من را بسیار نگران می‌کند، نه فقط دوران طولانی محکومیتها، بلکه رفتار وحشیانه‌ای است که در طول مدت محکومیت، زندانیان در معرض آن قرار می‌گیرند. رفتاری که تا رفتن زندانی به پای چوبه‌های دار با آن مواجه هستند. همان‌طور که در مورد نوید افکاری قهرمان کشتی اتفاق افتاد. زندانیان سیاسی به‌سادگی در زیر شکنجه به‌قتل می‌رسند. در یکی از آخرین گزارشات عفو بین‌الملل صحبت از «اپیدمی شکنجه» در زندانهای ایران شده است. به‌نظر می‌رسد که شکنجه به‌عنوان ابزاری روزمره و تحت کنترل مستقیم دولت مرکزی در تمامی زندانهای ایران اعمال می‌شود و قانون و محاکمه عادلانه محلی از اعراب ندارند و همه امور به‌طور خودسرانه انجام می‌گیرند. منابع دیگری تأیید می‌کنند که برخی مراکز سری وجود دارند که با اعمال شکنجه به‌دنبال گرفتن اعترافات می‌باشند. این همه بدون هیچ مجازاتی از طرف رژیم در جریان می‌باشد. درخواست قبول بازدید یک هیأت تحقیق از طرف رژیم ایران امری بسیار ضروری و عاجل است.

با این صحبت‌های کوتاهم هم‌چنین قصد دارم به نقش بسیار مهمی که اتحادیه اروپا می‌تواند و باید در این زمینه به عهده بگیرد، اشاره کنم. این موضوعی است مربوط به ژئوپلیتیک بین‌المللی که می‌بایست مورد تحلیل دقیق قرار بگیرد و برای برخورد با آن عکس‌العملهای مناسب در نظر گرفته شود. اتحادیه اروپا می‌بایست به درخواست خانم رجوی، به‌منظور جلوگیری از گروگان‌گیری افراد بیشتر از طرف رژیم ایران، پاسخ بدهد. می‌بایست هم‌اکنون در مقابل امیدی که برنامه ده ماده‌ای مریم رجوی ایجاد کرده است عکس‌العمل نشان داد، تا این برنامه در جریان عمل تحقق پیدا کند. به‌ویژه ایجاد یک دستگاه قضایی مستقل و صالح بر مبنای استانداردهای بین‌المللی.

متشکرم

گیر توسکدال – عضو کمیتهٴ خارجی و دفاع پارلمان نروژ

سلام، نام من گیر توسکدال است، نمایندهٔ پارلمان نروژ و عضو کمیتهٴ امور خارجی و دفاع هستم.

خوشحالم که در این کنفرانس مهم به‌شما بپیوندم، برای بزرگداشت قیام نوامبر۲۰۱۹ (آبان ۹۸) مردم ایران. علاوه بر این می‌خواهیم از جوانان ایرانی حمایت کنیم که آرزوی روزی را دارند که بتوانند آزادانه عقایدشان را بدون ترس از سرکوب ابراز کنند.

می‌خواهم تأکید کنم که جمعیت ایران از جوان‌ترین جمعیتها در جهان است، با بیش از ۴۰درصد که پس از انقلاب۱۹۷۹ به‌دنیا آمده‌اند.

می‌خواهم بگویم که آنها تحت دیکتاتوری فعلی به‌دنیا آمده و بزرگ شده‌اند، اما در هر موقعیتی، خواست خود را برای آزادی و همان ارزش‌های دموکراتیکی نشان داده‌اند که ما آن‌را در غرب ارج می‌نهیم.

در ۱۰سال گذشته، ایران شاهد قیامهای عمده در سال۲۰۰۹، اواخر۲۰۱۷، ژانویه۲۰۱۸ و همین سال گذشته در نوامبر۲۰۱۹ و به‌دنبال آن ژانویه۲۰۲۰.

مرگبارترین حمله به اشتیاق جوانان ایرانی برای آینده‌یی بهتر در این ۳رویداد مهم، سال گذشته و هنگامی بود که ۱۵۰۰معترض، عمدتاً از جوانان و شامل دهها کودک در صدها شهر سراسر ایران قتل‌عام شدند. تیراندازیهای بی‌رویه توسط سپاه پاسداران رژیم و نیروهای امنیتی آن، از جمله توسط تک‌تیراندازها، موجی از شوک را در سراسر جهان ایجاد کرد. با این حال، من قاطعانه اعتقاد دارم که پاسخ بین‌المللی به جرمی با این ابعاد اصلاً کافی نبود و ما باید کارهای بسا بیشتری انجام بدهیم. اعمال مجدد تحریم‌های سازمان ملل علیه این رژیم وحشی، از جملهٔ این اقدامات است.

می‌خواهم به‌مردم ایران این پیام را برسانم که من از آرمان آنها برای حقوق‌بشر، آزادی و حاکمیت قانون در یک جمهوری دموکراتیک حمایت می‌کنم.

از نظر من تلاش برای مشروعیت‌بخشیدن به‌این رژیم شرم‌آور است و در انتظار روزی هستم که تمام آن فداکاریهایی که جوانان ایرانی انجام داده‌اند، ثمر بدهد و آنها بتوانند آزادانه در جمهوری آزاد، دموکراتیک و کثرت‌گرا تنفس کنند.

تاریخ نشان داده است که دیکتاتوری هرگز نمی‌تواند طولانی‌تر از آرزوی مردمی دوام بیاورد که می‌خواهند آزاد باشند.

ممنونم که به‌من فرصت صحبت دادید و برایتان در فعالیت‌های مهمتان آرزوی موفقیت می‌کنم.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/d184b766-e81b-415b-8bde-e64edb09331c"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات