728 x 90

میرسلیم: دولت روحانی دست در جیب مردم می‌کند

مصطفی میرسلیم
مصطفی میرسلیم

مصطفی میرسلیم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام آخوندی روز یکشنبه ۲۲مهرماه گفت: «نابسامانی ارز که منجر به متزلزل شدن ارزش پول ملی شد کاملا طراحی شده بود و هدف آن رساندن اقتصاد کشور به فروپاشی است».

وی اضافه کرد: «وقتی درآمد ناشی از فروش نفت با نرخ جدید ارز به ریال تبدیل شود، آن افزایش درآمد کمک خوبی به دولت برای خروج از بن‌بست بدهکاری‌هایش است. این اقدام دولت به مفهوم دست در جیب مردم کردن برای رفع بدهی‌های دولت است».

میرسلیم افزود: متضرر این افزایش نرخ ارز، حقوق بگیران هستند که هیچگاه حقوقشان افزایشی متناسب با افزایش نرخ ارز نمی‌تواند پیدا کند و با توجه به افزایش زنجیره‌وار قیمتها و شدت یافتن تورم، قدرت خرید آنها کاهش پیدا می‌کند.

وی همچنین در رابطه با مشکلات بانکداری رژیم گفت: نظام بانکداری با مشکل نرخ سود بانکی روبه‌رو است که بیش از بیست درصد است و اقتصاد کشور را به سمت فلج شدن پیش می‌برد.

 

 

بیشتر بخوانید

محسن بیگلری: دولت از بحران گرانی دلار و ورشکسته شدن برخی از مردم سود برد

محسن بیگلری نماینده مجلس ارتجاع از سقز و بانه روز جمعه ۲۰مهرماه اعتراف کرد دولت با افزایش و کاهش نرخ دلار به مردم آسیب جدی زده و باعث شده که برخی از مردم ورشکست شوند.

وی همچنین افزود دولت کاری کرده که بازار دلار غیرقابل پیش‌بینی شود.

بیگلری با اشاره به نقش دولت آخوند روحانی در نوسانات قیمت دلار اضافه کرد: دولت به‌دنبال فروش ارزهای خود و واریز سرمایه به خزانه کشور است، این کار را به قیمت آشفته کردن بازار و ورشکسته شدن برخی از مردم انجام داده است.

این نماینده رژیم دولت روحانی را مقصر افزایش پنج برابری قیمت ارز دانست

وی افزود: دولت آخوند روحانی با این کار با سرنوشت مردم بازی کرده و عده‌یی ورشکسته و عده‌یی دیگر میلیاردر شده‌اند.

بیگلری در مورد وضعیت نرخ ارز در هفته گذشته و بازیی که دولت روحانی با این موضوع کرد گفت: در هفته‌یی که گذشت هر شهر یک نرخی برای دلار داشت، کسی نمی‌داند دلار چه نرخی دارد. این در حالی است که قبلاً لحظه به لحظه نرخ دلار مشخص بود، اما دولت کاری کرد که مردم همه دارایی‌هایشان را بفروشند و دلار بخرند و چند ماه بعد کاری کرد که همه به بازار بریزند و دلار بفروشند و کسی هم دلار نخرد.

وی افزود: دولتیها زیر بار این نمی‌روند که از آشفته بازار ارز عایدی به دست می‌آورند، اما وقتی دلار سه هزار و ۷۰۰تومانی را ۱۷هزار تومان بفروشند، چطور می‌شود چیزی عاید دولت نشود.

کارشناسان امور اقتصادی علاوه بر عوامل داخلی، عوامل خارجی از جمله تحریم‌های آمریکا و به‌دنبال آن خروج شرکتهای خارجی از بازار ایران را در گرانی دلار تاثیرگذار می‌دانند.

همچنین نزدیکی مهلت تحریم‌های نفتی آمریکا علیه رژیم در نوسانات بازار ارز و سکه تأثیرگذار بوده است.

 

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/40cd04e7-9b7c-42d2-be88-09635f4a9cb0"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات