728 x 90

پنهان‌کاری رژیم درباره خطر سیل درلرستان

سیل در لرستان
سیل در لرستان

خسارت اولیه سیل در استان لرستان تا ۲۱۰۰میلیارد تومان برآورد می‌شود.

هنوز راه ۲۷۷روستا در این استان قطع است و مردم با مشکلات زیادی روبه‌رو هستند. هم‌چنین برق ۳۷روستا و آب ۲۳روستا قطع است. ۱۵پل که چند ماه پیش ساخته شده تخریب شده است.

جاده پلدختر-خرم‌آباد در چندین نقطه ریزش کرده و قطع است. هم‌چنین جاده ارتباطی معمولان و پلدختر در چند نقطه قطع شده است.

 

 

در شهرستان دلفان منطقه لرآباد دچار آب‌گرفتگی شده و خانه‌های زیادی خسارت دیده‌اند.

هموطنی با انتشار فیلمی که پناه بردن مردم چم‌مهر پلدختر به بالای پشت‌بام خانه‌های مانده در سیل را نشان می‌دهد نوشت: «بحران در روستا‌های سیل‌زده چم مهر در پلدختر لرستان بغرنج است مردم به سقف خانه‌ها پناه آوردند».

گاز معمولان در سرمای زمستان تا روز چهارشنبه قطع بوده است و جاده ارتباطی بین پلدختر و معمولان که در سیل ابتدای سال آسیب دیده بود نیز در چند نقطه قطع شده است.

به‌رغم تبلیغات رژیم که مطرح می‌کرد هفت هلیکوپتر را برای کمک‌رسانی آماده پرواز دارد.

یک کارگزار رژیم در شهر پلدختر اعتراف می‌کند: در حال حاضر جاده مسدود بوده و امکان پرواز بالگرد هم به‌دلیل بارندگی وجود ندارد به همین دلیل هم برآوردی صورت نگرفته است و باید با پایان بارش‌ها برآورد‌های دقیق‌تری صورت بگیرد.

در حالی‌که این کارگزار رژیم می‌افزاید: در سطح استان صرفاً بحث آمادگی بود و شرایطی پیش نیآمد که بخواهیم اقلام امدادی را توزیع کنیم.....، زیرا خوشبختانه تا الآن مشکل خاصی نداشتیم. گزارش هموطنی از روستای کوتول عزیزان کوهدشت برای سیمای آزادی نشان می‌دهد به‌رغم خسارات زیاد به مردم روستاهای لرستان هیچ کمکی به مردم نشده است.

 

در این شرایط رسانه‌های رژیم می‌نویسند: مردم لرستان سال ۹۸را با هجمه سیلی خانمان‌برانداز آغاز کردند که زندگی و مامن‌شان را از بین برد حالا، اما در آخرین ماه سال بار دیگر وحشت تجربه چنین سیلی را لمس کردند.

یک رسانه رژیم به نمونه دیگری از پنهان‌کاریهای رژیم از خساراتی که به مردم وارد شده است اشاره کرده و می‌نویسد:

در حالیکه شرایط در لرستان بحرانی است، اما برخی از مسئولان هم‌چنان سعی می‌کنند با آرام جلوه دادن شرایط در استان لرستان حقایقی را پنهان کنند که نه تنها کمکی به شهروندان لرستانی نمی‌کند بلکه باعث ایجاد بدبینی میان مردم شده و اعتماد آنها را از بین می‌برد.

 

 

در همین حال سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس آخوندی با بیان این‌که «سیل گذشته نشان داد که ما آماده نیستیم» در مورد احتمال وقوع سیل در دو ماه آینده در نقاط مختلف ابراز نگرانی کرد و گفت:

متأسفانه سیل گذشته نشان داد که ما آماده نیستیم. اتفاقات و تمهیدات بعد از سیل مثل دادن ۵میلیون به ازاء هر هکتار زمین یا باز نکردن مسیرهای ورودی به تالاب‌ها و دریاچه‌ها، خبر از جدی نگرفتن پدیده سیل داشت

در همین حال یک مرکز اطلاع‌رسانی سازمان فضایی کشور اعلام کرد: از تاریخ ۹اسفندماه شاهد وقوع سیل رودخانه‌یی در حوزه پایین‌دست رودخانه‌های کرخه و کارون در استان خوزستان و آبگرفتگی شهرهای گتوند، شوش، دزفول و اهواز و روستاهای حاشیه این دو رود خواهیم بود.

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/93036821-df87-4279-a0a2-e8807075b627"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات