728 x 90

گزارش رسانه‌های مختلف بین‌المللی از کسادی و تحریم سراسری شعبده انتخابات رژیم

رسانه های بین المللی از  کسادی انتخابات
رسانه های بین المللی از کسادی انتخابات

گزارشی از رسانه‌های بین‌المللی در مورد شعبده انتخابات رژیم

کانال۲ تلویزیون فرانسه در گزارشی از نمایش انتخاباتی رژیم عدم مشارکت در این انتخابات را یک رکورد توصیف کرد.

گزارشگر این تلویزیون از تهران گفت: شاهد بودیم که بیش‌از‌پیش ایرانیان شامل بسیاری از جوانان مخالفت خود را ابراز کردند...

در حوزه‌های رأی‌گیری جمعیت انبوه و شور و هیجانی وجود نداشت. میزان عدم مشارکت می‌تواند یک رکورد باشد.

یک جوان به‌صورت محتاطانه ما را صدا کرد... تا خشم خود را ابراز کند.

«۹۰درصد ایرانیان خواهان تغییر رژیم هستند. در تظاهرات آبان۹۸، رژیم ۱۵۰۰نفر را طی ۲روز به‌قتل رساند. مردم ایران از این رژیم نفرت دارند، ما می‌خواهیم آن‌را تغییر بدهیم. باید کشورهای اروپایی در این راستا به‌ما کمک کنند». (کانال۲ تلویزیون فرانسه۲۹ خرداد)

تلویزیون رویترز با نشان دادن شماری از حوزه‌های خلوت گوشه‌هایی از کسادی و تحریم نمایش انتخابات رژیم را به نمایش گذاشت

تلویزیون کانال ۲ آلمان نیز در گزارشی از سیرک انتخاباتی رژیم گفت:

در خیابانهای تهران آثار کمی از شور و شوق رأی دادن وجود دارد. برعکس خیلی از مردم دلسرد شده‌اند، ناامید از وعده‌های تو خالی و خشمگین از قیمتهای بالا، بیکاری زیاد و یک انتخاباتی که اصلاً انتخابات نیست. آنها به‌صورت علنی صحبت می‌کنند ولی نمی‌خواهند اسمشان را اعلام کنند. (کانال۲ تلویزیون آلمان ۲۸ خرداد)

خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشات متعددی از نمایش انتخابات رژیم در ساعات مختلف روز جمعه بر تحریم این نمایش توسط مردم ایران تأکید کرد

آسوشیتدپرس در یکی از این گزارشها نوشت: انتخابات ریاست‌جمهوری که تحت سلطه علی خامنه‌ای پس از رد صلاحیت رقبایش برگزار شد، همراه با دلسردی بود و باعث شد برخی از مراکز رأی دهی، به‌رغم درخواست برای حمایت از جمهوری اسلامی، عمدتاً خالی باشد.

با فرا رسیدن شب، میزان مشارکت مردم بسیار کمتر از آخرین انتخابات ریاست‌جمهوری ایران در سال۲۰۱۷ بود. در یک مکان اخذ رأی در داخل مسجدی در مرکز تهران، یک روحانی شیعه با یک پسر جوان فوتبال بازی کرد زیرا بیشتر کارگران آن در حیاط چرت می‌زدند. در یک مکان دیگر، در حالی‌که تلویزیون دولتی در کنار آنها ملتهب بود، و فقط شات‌های کوتاهی از مکانها در سراسر کشور را ارائه می‌داد، مقامات مشغول تماشای ویدئو ها با موبایل‌های خود بودند (آسوشیتدپرس: ۲۸خرداد)

خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارش دیگری که شب گذشته از تهران مخابره کرد نوشت:

در انتخابات خاموش ایران بسیاری از رأی دهندگان به‌نظر می‌رسد درخانه مانده‌اند

در حالی که مجریان تلویزیون دولتی روز جمعه از مردم درخواست می‌کردند که برای رأی دادن بیرون بیایند صحنه‌هایی که در خیابانهای تهران بود بسیار متفاوت بود و بسیاری از حوزه‌های رأی‌گیری به‌نظر می‌رسید نسبتاً خالیست.

امسال خیابان‌ها آرام بود ترافیک سبک بود و ایستگاههای تلویزیونی فقط تصاویر کوتاهی از انداختن برگه رأی توسط مردم را در صندوقها نشان می‌دادند که تعداد اندکی رأی دهنده را در پشت آنها می‌توانستیم ببینیم. (آسوشیتدپرس: ۲۸خرداد)

یو.اس.ای تودی به‌نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس درباره نقش جنایتکارانه ابراهیم رئیسی در قتل‌عام زندانیان سیاسی گزارش داد

اکنون به‌نظر می‌رسد که رئیسی پیروز این انتخابات است. . ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضاییه بوده که از طرف جامعه بین‌المللی مورد انتقاد بوده است بخشی به این خاطر که یکی از بزرگترین جلادان جهان بوده است. خود رئیسی هم به‌خاطر نقشی که در اعدامهای دستجمعی در ۱۹۸۸ در ایران داشته مورد انتقاد از طرف جامعه بین‌المللی بوده است.

رئیسی هم‌چنین توسط دولت آمریکا تحریم شده است. اگر او در این انتخابات پیروز شود اولین کسی است که مورد تحریم آمریکا بوده و رئیس‌جمهور شده است. (یو اس ای تودی۲۸ خرداد)

سی.ان.ان نیز در گزارشی از شعبده انتخابات حکومت آخوندی خبر داد. این خبرگزاری گفت:

بعدازظهر جمعه نشانه‌هایی وجود داشت که میزان مشارکت در انتخابات کمتر از انتظار حاکمان خواهد بود، زیرا بسیاری از واجدان رأی ​​انتخابی را که از نظر بسیاری نتیجه آن از پیش مشخص بود، رد کردند.

رئیسی از نزدیکان خامنه‌ای با سابقه‌یی از بی‌رحمی در زمینه حقوق‌بشر است که برای دهه‌ها نقش اصلی را در تعقیب قضایی زندانیان سیاسی در ایران داشته است.

در سال۱۹۸۸، رئیسی بخشی از یک هیأت مرگ چهار نفره بود که بر اعدام زندانیان سیاسی نظارت داشت، که به‌گفته گروه‌های مدافع حقوق‌بشر بسیاری از آنها بعداً در گورهای بدون نشان دفن شدند. (سایت سی.ان.ان۲۸ خرداد)

تلویزیون فرانس ۲۴ در گزارشی از تهران گفت:

- چیزی که می‌توانم به شما بگویم این است که ما امروز از ۴ ایستگاه رأی بازدید کردیم. اما صفهای طولانی نبود وچندان شور و حالی حول انتخابات ندیدیم. ایستگاه رأی جایی است که دوربینها هستند و مردم برای دیده شدن هم شده شرکت می‌کنند و شرکت‌کنندگان به سر و وضع کودکانشان می‌رسند. در یک ایستگاه رأی این کار به‌طور خاص انجام شده بود اما در سایر ایستگاهها آنچه ما دیدیم گروه‌های کوچکی از مردم بودند و صفی هم در واقع تشکیل نشده بود. (سایت تلویزیون فرانس۲۴: ۲۴خرداد)

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/f2bc8f5f-f85b-4709-be79-5028d07145a3"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات